Business partners & investors!

De Nationale Huispas verbindt B-to-C met B-to-B en creƫert win/win voor iedereen die onze visie ondersteunt.

Business Partners

De Nationale Huispas biedt zowel Huiseigenaren en VvE's een uniek platform voor het opbouwen, bijhouden, delen en overdragen van het Huis Dossier, Huis DNA en MJOP.

Voor Business Partners is dit zeer interessant, omdat de Huiseigenaar en VvE u meer inzicht kan verschaffen in de staat van het onroerend goed. Denk hierbij aan de volgende situaties:

  • Voor verzekeraars: uw risico management wordt verbeterd omdat u beter inzicht heeft in de conditie en de kans op schade en haar omvang.
  • Voor hypotheekverstrekkers: u krijgt alle benodigde documenten aangeleverd door de hypotheekaanvrager op 1 centrale, digitale plek. Dit bespaart u tijd en administratie. Verder weet u of een appartement eigenaar lid is van een gezonde VvE en kunt u het pand ook beter taxeren.
  • Voor makelaars: alle benodigde documenten en karakteristieken verschaffen u een betere service naar mogelijke kopers, die op die manier een perfecte start met de gekochte woning ervaren en u daarvoor dankbaar zullen zijn.
  • Voor aannemers: u bespaart veel tijd en moeite wanneer u toegang krijgt tot de staat van het huis, de tekeningen, schema's en andere informatie, waardoor u een beter offerte kan opstellen en beter aan de wensen van de huiseigenaar of VvE tegemoet kan komen. Ook maakt u het de klant makkelijker, door de informatie aan te leveren die opgeslagen kan worden in het Huis Dossier en Huis DNA.

Investeerders

Deelt u onze visie dat huiseigenaren en VvE's beloond dienen te worden voor het goed bijhouden van de staat van het onroerend goed, verbouwingen en investeringen? Wilt u investeren in de kwaliteit van onroerend goed in Nederland? Neemt u dan contact met ons op: bjorn@heosphoros.eu.

Heosphoros Development bv is met name op zoek naar investeerders voor de lange termijn, die toegang hebben tot bepaalde expertise, kennis of een netwerk. Wij hechten zeer veel waarde aan een snelle groei en willen onze voorsprong behouden en uitbouwen om de volledige Nederlandse markt te kunnen bedienen en op die manier onze diensten uit te breiden in Europa.